ContactContact

Sos. Berceni, nr.8, Sector 4
041914 Bucuresti
Tel :  +4021 332.03.21
Fax : +4021 332.76.00
Email: office@endlesscom.ro
www.endlesscom.ro

Bine ati venit pe articolebio.ro!                                    romana engleza

Articole bio

De ce Endless Verde?

Endless Verde este marca proprie a Endless Com srl si reprezinta preocuparea pentru a oferi o alternativa viabila la vesela traditionala din material plastic si carton, pentru prote- jarea mediului inconjurator. Trestia de zahar prezinta multiple avantaje comparativ cu alte plante utilizate ca materie prima pentru pro- ducerea celulozei.

ENDLESS COM SRL

Firma cu capital integral romanesc, Endless Com s.r.l. a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de articole de unica folosinta pentru uz alimentar si articole de petrecere pentru copii. In succesiunea etapelor de evolutie a pietei pe acest domeniu, Endless Com s.r.l. a identificat segmente de nisa neacoperite, fiind in acest context prima firma care a introdus pe piata din Romania conceptul de articole de unica folosinta coordonate pentru petreceri, atat cu decoruri standard cat si cu licente. Ulterior au fost introduse in oferta si alte articole de unica folosinta cum ar fi tavite de aluminiu cu si fara capac, scobitori, tepuse pentru frigarui, articole biodegradabile produse din fibra de trestie de zahar, tacamuri din material plastic metalizate, etc. Gama de articole de petrecere a fost permanent imbogatita cu diverse alte produse, cum ar fi baloane din latex si baloane din folie, confetti si tunuri de confetti, lumanari cifra pentru tort, etc.

ARTICOLE MARCA PROPRIE
Pe o piata din ce in ce mai competitiva, Endless Com srl incearca sa promoveze si sa protejeze produsele prin realizarea si inregistrarea de marci proprii cum ar fi Endless Verde - articole de unica folosinta biodegradabile din trestie de zahar, Endless Party - fete de masa din hartie si diverse alte articole de petrecere si Endless Premium - vesela din material plastic reutilizabila. STANDARDE DE CALITATE Toti partenerii nostri sunt certificati ISO 9001/ 9002 (Managementul Calitatii), ISO 14001 (Managementul de Mediu), ISO 22000 (Managementul Sigurantei Alimentare).